Sockenfest

Ambitionen är att Vamlingbo Sockenförening ska hålla en årlig sockenfest, då bl.a. nyinflyttade ska hälsas välkomna. Sockenfesten hålls i början av året i Vamlingbo bygdegård.

SOCKENFEST 2024

SOCKENFEST 2023

Lördagen den 18 mars hölls den traditionsenliga sockenfesten i Vamlingbo bygdegård. Det bjöds på välkomstdrink, tvårätters middag, tårtbuffé och dricke.

Man gick Calle Ahlströms tipspromenad och Torbjörn Björkegren berättade om såjdet. Dan Svensson stod för musiken.

 Festkommittén

 Torbjörn Björkegren

 Dan Svensson

SOCKENFEST 2022

Efter ett års uppehåll kunde vi äntligen ha en sockenfest! Det blev en trevlig och välbesökt fest. Underhöll gjorde Skrot och Guldkorn (Wesley Koivumäki och Gunnar Järeld). Lotteriet gav 2000 kr till hjärtstartaren.

SOCKENFEST 2016

Många ville vara med på festen.

Många ville vara med på festen.

Göte och Anita i ett uppskattat revynummer.

Göte och Anita i ett uppskattat revynummer.

Lördagen den 5/3 2016 hölls en ännu en välbesökt sockenfest i Vamlingbo bygdegård med drygt 100 deltagare. Festkomittén har bestått av 9 personer som träffats flera gånger och planerat och förberett. Rune Fröling har låtit Vamlingborevyn uppstå igen vilka levererade revynummer mellan och efter en fin trerättersmeny. Sockenföreningen välkomnade också alla nyinflyttade och nya småbarn i socknen. Till kaffet bjöds det på tårtbuffé. Johns orkester stod för musikunderhållningen och dans. Kvällen var gemytlig och åldersspridningen var stor; från ett år till sjuttio plus. roligt att också ungdomar vill vara med.

Mycket god mat blev det!

Mycket god mat blev det!

Det blev dans till Johns.

Det blev dans till Johns.

SOCKENFEST 2015
Lördagen den 21 februari hölls ett Hejdundrande kalas i Vamlingbo bygdegård för att fira
20-årsjubiléet av Vamlingbo Sockenförening. Ett 90-tal personer samlades för att äta en
trerätters middag, tårtbuffé och med efterföljande underhållning och dans till Johns 60-talsorkester.
Anita Sjöberg redogjorde för vad som skett i föreningens 20-åriga historia vilket hade blivit en gedigen lista av händelser. Bl a har över 100 styrelsemöten hållits. Olika projekt, som renovering av Lastbro brygga i Grumpe,  medverkan till att återvinningsstationen på Hundlausar blev till har genomförts.
Det delades också ut blommor till alla nyinflyttade i Socknen och personer som bor största delen av sin tid i Vamlingbo. Calle Ahlström hade gjort en fototävling till glädje och igenkännande och vinnarna fick den stora äran att anordna nästa års Sockenfest.

untitled   Sockenfesten_2015
Uppdukat för sockenfesten 2015

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *