Vamlingbobors sida

I augusti anordnar en ”sommarvamling” Yoga-läger.
Välkommen på Yogaläger !
Unna dig en yogavistelse där välbefinnande för kropp och själ är satt i första rummet. Kom och njut en minivecka med yoga, cykelturer, vandring, meditation och härliga samtal i lugn och vacker miljö. Finn ditt eget mentala rum, rensa och rena ditt system och fyll på med ny kraft och energi. Alla yoganivåer är välkomna!

Kom bara på Yogan eller kom och bo med helpension och fler aktiviteter. Bo i flerbäddsrum (2-, 3- eller 4-bädds) på ett nybyggt och bekvämt ”bara-vara-ställe” med cykelavstånd till Austre och Sudrets vackra natur.

För dig med boende o helpension inleds dagarna efter en lätt frukost med meditation och ett morgonyogapass (ca 8.15-10.15 i Vamlingbo Bygdegård), därefter serveras en riklig brunch. Frivilliga eftermiddags-/kvällsaktiviteter anordnas. Middag (ekologisk och mest vegetarisk) äts gemensamt varje kväll och vad vi fyller tiden med i övrigt är upp till var och en. Gott om hängmattor finns samt ett fullutrustat utekök – alltid med frukt, the/kaffe och lite snacks för den som så behöver – samt en vedeldad bastu.

– Ta med
Lakan, handduk och bekväma skor och kläder efter väder samt egen yogamatta (vi har några extra, men meddela om du saknar egen!)

– Kostnad och anmälan
Anmälan görs till cattisjarnmark@gmail.com ange namn, mejladress och telefonnummer så återkommer vi inom 24 tim med bekräftelse och betalningsinformation.
Pris 4900 kr, anmälningsavgift 1000 kr. Vid full betalning före 25 juni ges 500 kr rabatt.

– Enbart yoga?
Har du eget boende men vill delta i yogaklasserna går det självklart bra, maila oss så återkommer vi med info!

Varmt välkommen!!
Hälsar Cattis och Katarina ॐ

 

Björner Torsson
Sockenföreningens fd mångåriga och engagerade styrelsemedlem Björner Torsson har återigen gett ut en bok via Bonniers bokförlag och så här skriver de på sin hemsida:
Björner Torssons nya diktsamling är mångröstad, yvig och gränslös. Den är skriven i dialog – eller gräl – med antika myter, religiösa urkunder och en lång rad författare och konstnärer, som Valerie Solanas, Sara Stridsberg och Hörderlin, och den gestaltar effektivt titelns utsaga: blandade röster är de bästa rösterna. Ur ett ”fuck you, Achilles” växer vreden mot våldet och den patriarkala världsordningen. – See more at: http://www.albertbonniersforlag.se/bocker/lyrik/b/blandade-roster-ar-de-basta-rosterna/#sthash.13QXB8bo.dpuf

Recention i DN: http://www.dn.se/dnbok/bokrecensioner/bjorner-torsson-blandade-roster-ar-de-basta-rosterna/

8480b

Omslag Björners bok
Omslag Karolina Westenhoff
www.karolinaw.se